tiistai 23. lokakuuta 2007

Jkl-utajärvi-oulu...

Nonni. Käytiin tossa sit reissuilla eli torstaina suunnattiin jyväskylään.Pub katse oli keikkapaikkana ja positiivinen yllätys varmasti koko poppoolle. Asiakaspaikkoja kyseisessä "pubissa" oli vaatimattomat 900,ja porukkaakin oli siunaantunut kiitettävästi paikalle.Kyseessähän oli siis ns.erikoisveto eli 5 omaa biisiä ja about 10 coveria,elvistä,foo fightersiä,whitesnakea,tsetatseta toppia yms...
Keikka luovittiin läpi kivasti,mutta ongelmat alkoivat roudauksessa. Olimme päästäneet tekniikkaryhmän,Sumin,Pikin ja Hakin lomalle tälle päivälle vaikka he paikalla olivatkin.
Rumpali roudaa,mitä siitä seuraa,rikkinäisiä soitinkoteloita ja hajonneita keikkabussin ramppeja,kipeytyneitä ruumiinosia,eli mitä tästä opimme,poppar roudaa niin aina hajoo jotain. :)

Sitten aamulla erittäin pirteinä suunnistimme kohti utajärveä,Jännittämällä odotimme saapuukohan kosketintaiteilija Nenämara paikalle,Hän nimittäin heräsi toscanan vuoristosta italiasta perjantai aamuna. Noh,Tunti ennen keikkaa se tuttu klyyvari sitten saapui utajärvelle eli turvallisesti perillä....
Keikka saatiin hienosti hoidettua ja sitten suunnistimme mahtavaan majoituspaikkaan eli merilän kartanoon. Suosittelen lämmöllä kyseistä maatilamajoitusta joka voittaa ylivoimaisesti sen perus hotellihuoneen...
Muutamat jallukahvit naamaan ja untenmaille.

Aamulla sitten klo 11 nokka kohti oulua.Agnesilla oli vierailu lastenklinikalla,mahtavaa että löytyy ihmisiä jotka jaksavat piristää pikkuihmisiä.
Keikkapaikkana toimi ravintola hevimesta joka ainakin allekirjoittaneelle oli täysin uusi tuttavuus.Tämähän on osa niitä SAK:n arvoklubeja jotka ovat meidän osalta menneet loistavasti.
Kiitoksia koko SAK:n poppoolle.
Jengiä oli erittäin hyvin paikalla ja orkesteri veti varmaan yhden parhaimmista keikoista bändin historiassa.
Kiitoksia myös paikalliselle reflexion-orkesterille joiden kanssa yhteistyö sujui saumattomasti.

Lauantaina sit PISTOKEIKKA(saatana) Kemiin(matkalla helsingistä kemiin ei siis ole yhtään kaupunkia taikka kylää johon vois myydä kaverin...) ja sit tää vuosi alkaakin olla paketissa.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

påntus!
t. Göran Aus Wiedersen